E-health bij Centiv

Voor GGZ Nederland is e-health een van de belangrijkste pijlers voor het betaalbaar en toegankelijk houden van de geestelijke gezondheidszorg voor een brede doelgroep. E-health staat voor elektronische gezondheid, ofwel digitale ondersteuning in de zorg. Steeds meer aandacht gaat uit naar zogeheten ‘blended care’, waarbij reguliere face-to-face gesprekken gecombineerd worden met online interventies.

Vanuit verschillende locaties in Noord- en Midden-Limburg en Oost-Brabant helpt Centiv cliënten op persoonlijke en passende wijze met hun psychische, psychiatrische of verslavingsproblemen. Zo dicht mogelijk bij de cliënt in de buurt. We spraken enkele psychologen bij Centiv die e-health inzetten en het gebruik als erg positief ervaren.

Lees hier het interview

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *