Aanpak personen met verward gedrag Noord-Limburg

De laatste jaren is de aandacht in de samenleving voor mensen met verward gedrag toegenomen. Het gaat daarbij om een groep kwetsbare mensen die vaak hulp nodig hebben om volwaardig aan de maatschappij te kunnen deelnemen.  Gemeenten in Noord-Limburg zijn al enkele jaren bezig met het thema ‘Verward gedrag’ en met goed resultaat! Het thema is regionaal op de agenda gezet, de samenwerking tussen betrokken partners is ontwikkeld, dan wel versterkt en er zijn concrete initiatieven ontwikkeld voor deze doelgroep. Kunnen we nu als regio achterover leunen? Nee, dat is zeker niet het geval!

Esther Verhaeg, projectleider Noord-Limburg ‘Aanpak personen met verward gedrag’, beschreef hoe deze aanpak in de regio wordt vormgegeven.

Lees het gehele artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *