Netwerkbijeenkomst ‘Personen met verward gedrag’

Samen hebben we de beslissing gemaakt om de bijeenkomst van 31 maart te verplaatsen naar een nader te bepalen datum in het najaar in verband met het nieuwe coronavirus (COVID-19). Wij vinden het natuurlijk jammer om deze mooie en inspirerende bijeenkomst te moeten verzetten, want we keken weer uit naar jullie komst. Maar zoals je zal begrijpen voelen we echter een verantwoordelijkheid als organisatie naar alle deelnemers en netwerkpartners, en is dit volgens ons de beste en meest verantwoorde keuze die we op dit moment kunnen maken.


Een netwerkbijeenkomst vol inspiratie, ideeën en oplossingen voor de samenwerking rondom personen met verward gedrag.

Datum: Nader te bepalen (najaar)
Locatie: Limianz te Venlo (Kaldenkerkerweg 182 B)
Prijs: Kosteloos*

* Bij no-show wordt een vergoeding in rekening gebracht.  

Programma
17.00 uur | Inloop (met een lichte maaltijd)
17.45 uur | Welkom!
17.50 uur | Gastspreker Jules Tielens
18.50 uur | Start netwerkmarkt
19.50 uur | Plenair
20.20 uur | Afsluiting en start netwerkborrel

Voor wie?
Ben jij werkzaam bij een woningcorporatie, zorgorganisatie, gemeente of de politie? En/of heb jij in je werk te maken met personen met verward gedrag? Wil jij weten welk aanbod in de regio is ontwikkeld? Kom dan naar de netwerkbijeenkomst. Er zijn veel nieuwe initiatieven in de regio ontstaan die bij kunnen dragen aan de ondersteuning van personen met verward gedrag.

Aanmelden
Aanmelden is (nog) niet mogelijk. Voor vragen kun je terecht bij Patricia van Montfort via p.vanmontfort@praktijksteun.nl.